LISÄTIEDOT JA HAKU MUKAAN ELÄKETARINOIHIN

Hae mukaan tarinalliseen valokuvaprojektiin lähettämällä vapaamuotoinen hakukirje. Kirjeen voit toimittaa seuraavin postitustiedoin:

Valokuvaaja Jenni Oranen

Liepeentie 4

41400 Lievestuore


Voit lähettää hakemuksesi myös sähköisen hakulomakkeen kautta, lomakkeen löydät tämän sivun alareunasta.

Jos kirjoitat minulle viestin muilla tavoin, kuin lomakkeen kautta, kerrothan minulle viestissäsi:

  • Nimesi ja puhelinnumerosi (sekä sähköpostiosoite, jos sellaisen omistat)
  • Syntymävuotesi
  • Asuinpaikkasi
  • Jokin vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi

Mitä toivon sinulta?

  • Eläkeikää. Projektin nimenkin mukaisesti Eläketarinoiden päähenkilöt ovat eläkeikäisiä eli vanhuuseläkeiän ylittäneitä. Voit silti olla edelleen työelämässä mukana tai toimia yrittäjänä.
  • Persoonallisuutta. Minua kiinnostavat erilaiset tarinat ja elämäntilanteet, on mukava tietää jos esimerkiksi harrastat jotain, olet tehnyt elämäsi aikana jotain erityistä tai kokenut jotain merkityksellistä. Jokainen tarina on tärkeä.
  • Suomalaista sydäntä. Eläketarinoiden tarkoitus on jakaa erilaisia tarinoita. Kielesi ja kansalaisuutesi voi olla mitä vain, mutta sydämesi tulee olla suomalainen; eläketarinoiden päähenkilöllä tulee olla kytkös Suomeen, hän voi siis olla syntynyt Suomessa tai asua nykyään Suomessa. Myös ulkosuomalaiset hakijat ovat Eläketarinoihin erittäin tervetulleita!
  • Rehellisyyttä, rohkeutta ja avoimuutta. Eläketarinoiden sisältö koostuu valokuvista ja tarinoista. Projektin edetessä tulen kutsuttuna kotiisi tai muuhun asuinpaikkaasi tutustumaan sinuun. Haluan nähdä ihan tavallista elämäsi rytmiä ja olla mukana päivissäsi ja harrastuksissasi, kuulla mikä on sinulle tärkeää ja merkityksellistä. Kerromme sinun tarinasi valokuvin ja sanoin, niin aidosti ja rehellisesti kuin suinkin mahdollista. Puhumme elämästä, menneestä ja tulevasta. Puhumme hyvistä päivistä ja raskaistakin, käymme läpi haaveita ja unelmia, niitä toteutuneita ja vielä toteutumatta jääneitäkin. Puhumme unelmista, haaveista, tavoitteista ja suunnitelmista sekä elämästä nyt. Puhumme myös kuolemasta, millaisia tunteita ja ajatuksia se tuo. Toivon, että voit varata aikaa minulle noin kolme-neljä päivää, joiden aikana voimme rauhassa käydä läpi elämäsi kaarteita ja tarinaa.

Kuinka antamiani tietoja ja hakemusta käsitellään, kuka näkee sen?

Hakemuksen tietoja käytetään ainoastaan tarinoiden päähenkilöiden valintaan ja tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja tulevista projektin vaiheista kuulet myöhemmin lisää. Voit päättää osallistumisestasi jatkoon kuultuasi enemmän projektin vaiheista. Hakemuksia käsittelee projektin toteuttaja valokuvaaja Jenni Oranen, tarvittaessa hakemusten lukuvaiheessa käytän apunani myös mentoreitani.

Hakemuksia käsitellään jatkuvasti ja haku sulkeutuu, kun tarvittava määrä sopivia Eläketarinoiden päähenkilöitä on löytynyt.

Hae mukaan
Etu- ja sukunimesi
Paikkakunta
(ei pakollinen)

Kysymykset, tiedustelut ja lisätiedot:

Sähköpostilla: info@elaketarinat.fi

Soittamalla: 044-9721372, Jenni